Brandwonden en zweren

Aloe Vera Gel wordt gebruikt bij brandwonden en zweren veroorzaakt door de zon of andere factoren zoals bijvoorbeeld hete olie (of water) of radiotherapie etc. Het helpt de pijn te verminderen, infecties en littekenvorming te voorkomen. Ook als de verwondingen niet ernstig lijken te zijn, moet worden gecontroleerd op infecties en littekens zodat deze kunnen worden voorkomen.

Voor verbranding door de zon is Aloe Vera Zonnebrandcrème perfect, deze houd de huid vochtig en beschermt tegen UV straling (factor 20)

Brandwonden welke veroorzaakt worden door oa. hete olie( water) of andere dingen, is de pure AloeVera Gel het beste toe te passen voor directe verlichting van de pijn en het snel herstellen van de huid. Het gebruik van Aloe Vera Huid Gel is aan te bevelen omdat het direct een verkoelend effect heeft, de pijn verzacht en helpt de huidcellen te vernieuwen.

Producten voor brandwonden en zweren:

Aloe Vera Zonnebrandcrème 

Aloe Vera Gel

Aloe Vera Huid Gel

Hoe gebruik je deze producten?

Bij Zonnebrand: breng de Aloe Vera Zonnebrandcrème een half uur voor het zonnebaden aan. Daarna elke 20 minuten herhalen zolang je in de zon blijft.

Bij brandwonden en zweren: breng een beetje pure Aloe Vera Gel aan op de betreffende plekken en masseer het licht in tot de gel goed geabsorbeerd is door de huid. Gebruik een beetje Aloe Vera Huid Gel voor nog betere vochtbalans en verlichting van de pijn.

NU makkelijk, veilig  en snel Aloe Vera  bestellen. 

Veilig en snel online Aloe Vera producten kopen bij Aloeverakopen.com

 

Interessant? Deel het met je vrienden!