Aloe Vera plant voor Aloe Vera drank kopen van Aloeverakopen.com
Dé Aloe Vera Drank

Van de sappen uit de Aloe Vera plant wordt de Aloe Vera Juice gemaakt, ook wel Aloe Vera Sap genoemd en … is nog steeds één van de meest verkochte Aloe Vera producten!

Het Proces

Na het snijden en persen van de plant verliest zij normaliter al binnen drie uur waardevolle en werkzame stoffen. Speciale procedures, zoals bijvoorbeeld het koud persen van de plant, zorgt ervoor dat het overgrote deel van deze waardevolle en voedzame stoffen worden behouden.

Dat de Aloe Vera ontzettend veel waardevolle en bijzondere (voedings-) stoffen bevat zoals o.a. vitaminen, waaronder zelfs B12, mineralen én aminozuren is wetenschappelijk bewezen. Ook is de Aloe Vera van de Canarische eilanden tot 6 keer krachtiger dan uit andere gebieden in de wereld. Dit heeft te maken met de vruchtbare vulkanische landbouwgrond waar de Aloe Vera planten op groeien.

Aloe Vera Juice … goed voor je

Aanbevolen wordt om de AloeVera Drank minimaal 1 maand aaneengesloten te gebruiken. Daarbij moet je dagelijks één tot anderhalve liter water drinken zodat de afvalstoffen je lichaam sneller verlaten. De drank mag je niet met warme dranken mengen. Daardoor verbranden belangrijke voedingsstoffen en vervliegt het maximale effect. Na het openen is de Aloe Juice 4 tot 5 weken houdbaar. Rustig schudden voor het gebruik en bewaar de geopende fles altijd in de koelkast.

Tip! Plaats de fles voor gebruik ook altijd in de koelkast. Het eerste bekertje fris smaakt altijd beter dan warm drankje…

Aloe Vera Juice om te detoxen

Het is niets nieuws dat je met regelmaat het lichaam vrij moet maken van gifstoffen.

Het drinken van Aloe Vera Juice zorgt dat het lichaam wordt gereinigd. De detoxerende werking van de pure Aloe Vera sap is pas optimaal als je een maand lang elke dag een klein glaasje drinkt. In het begin ontstaan er natuurlijke ontgiftingsverschijnselen, maar dat is normaal bij een detox behandeling. Wanneer het lichaam meer stabiel is verdwijnen de ontgiftingsverschijnselen.

Uiteindelijk worden alle belangrijke voedingsstoffen beter opgenomen in je lichaam en is de werking optimaal.

Verantwoord afvallen met Aloe Vera

Wanneer je versneld, maar verantwoord wilt afvallen…

Het advies is om 2 maanden lang dagelijks de Aloe Vera juice te drinken. Voor een optimaal resultaat drink je 2 keer per dag 30 tot 60 ml. s’Morgens voor het ontbijt en sávonds voor het avondeten. Deze hoeveelheid kan je aanpassen naar eigen gevoel en inzicht, elk lichaam is tenslotte anders.

Voor betere resultaten gebruik je de Aloe Vera Juice drie maanden achter elkaar en gebruik je ongeveer twee flessen per maand. Doe dit wel onder begeleiding in combinatie met hongerstillers én veel beweging (sporten).

Onder “a Fitter You” vind je meer informatie …

aloe vera kopen direct naar webshop

 

 

 

Interessant? Deel het met je vrienden!