Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel Kopen

Aloe Vera Gel is door het speciale procedé net als de verse en pure Aloe Vera zoals dat van de plant komt en tevens net zo heilzaam. Door het royaal aanbrengen van de pure Aloe Vera Gel op schaaf en brandwonden, eczeem en huidaandoeningen, huid irritaties en beschadigingen genezen deze wonden en wondjes verrassend snel en mooi. De prikkelende werking van de natuurlijke voedingsstoffen welke de genezing versnellen is duidelijk voelbaar op een verse wond of huidirritatie. Ga dus NU Aloe Vera Gel Kopen

AloeLanzarote aloe vera pure gel

Wat is Aloe Vera pure Gel?

Deze Gel is de smeerbare vorm van de gestabiliseerde pure Aloe Vera welke verkregen wordt na het gepatenteerde proces.

Eigenschappen

De Gel herstelt alle wondjes 2 tot 3 keer sneller. Zoals snijwonden, schaafwonden, brandwonden etc. Uiteraard altijd eerst even het vuil verwijderen voordat je de Gel aanbrengt! Aloe Vera  Gel heeft de eigenschap diep in de huid door te dringen en begint vandaar met genezen en herstellen waarna het de huid samen trekt als het genezingsproces is voltooid.

Als je Aloe Vera pure Gel inneemt blijft deze wat langer in de mond en de keel dan de Aloe Vera Drank. Dus bij uitstek geschikt voor teruggetrokken tandvlees ( in combinatie met Aloe Vera tandpasta) en genezing van mondaften en andere wondjes in de mond, neus en rond de lippen.

button-ga-naar-de-webshop aloe vera Gel

Interessant product? Deel het met je vrienden!