Aloe Vera producten…

Gezondheid & Schoonheid uit de natuur 

Inmiddels hebben wereldwijd al miljoenen mensen kunnen profiteren van de bijzondere eigenschappen van AloeVera producten. Het dagelijks gebruiken van Aloe Vera producten draagt bij aan de vitaliteit, gezondheid en een stralend uiterlijk.

 

AloeVera Juice 

De Aloe Vera producten bevatten verse Aloe Vera.

De pure Aloe Vera gel wat uit het blad gewonnen wordt, is een uitstekende aanvulling op de dagelijkse voeding. Het dagelijks drinken van de Aloe Juice helpt bij o.a. het verbeteren van de spijsvertering, de opname van belangrijke voedingsstoffen, maar zorgt ook voor het aanvullen van de nodige en extra vitamines, mineralen en aminozuren.

De Juice staat ook bekend om de detoxerende werking en wordt ook gebruikt om af te vallen.

Voor zowel de detox kuur als voor het afval programma, heeft Aloe+ een pakket samengesteld waar goede resultaten mee worden behaald.

 

Aloe Vera plant 

Er bestaan wel 216 verschillende soorten Aloe Vera planten waarvan er maar 6 een helende werking hebben. Eén daarvan, de Barbadensis, is de bekendste en meest bruikbare Aloe Vera plant.

De aloe vera gel uit de onderste bladeren van de plant hebben een helende werking. Pas na 3 jaar ontstaat deze bijzondere werking. Wanneer het blad wordt doorgesneden zie je een doorzichtige, geleiachtige stof wat de pure Aloe Vera gel is. Het voelt nat en is wat glibberig, maar daardoor ook makkelijk uit te smeren. Niet alleen uitwendig wordt de Aloe Vera gebruikt, het zou zelfs direct gegeten kunnen worden.

Bijzonder is hoe deze plant zichzelf kan helen. Wanneer er een blad afgebroken is, zorgt het anti-oxidant ervoor dat het blad zichzelf weer dicht. Dit om schadelijke invloeden van buitenaf buiten het blad te houden.

De Aloe Vera plant is een asperge-achtige vetplant. Deze plant heeft weinig water nodig omdat de plant water opslaat in de geleiachtige bladeren en het zichzelf voorziet van voeding. De plant hoort verzorgt te worden zoals een vetplant en kan een zeer lange tijd zonder water.

 

Body – & Facial Care

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam… ons beschermende orgaan! Dat we hier zuinig op moeten zijn is niet iets nieuws. We moeten ervoor zorgen dat onze huid beschermd wordt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en onnodige vervuiling. Door het gebruik van de juiste producten, afgestemd op de huid help je de huid gezond te houden. De huid wordt op een natuurlijke wijze verzorgt met essentiële vitamines en voedzame stoffen “gewonnen uit de Aloe Vera Plant”.

Zowel voor Body -als Facial Care heeft Aloe+ voor elke huidtype een uitgebreide verzorgingslijn om de huid optimaal te verzorgen.

 

Persoonlijke Verzorging

Om alle voordelen van de pure Aloe Vera plant optimaal te benutten, wordt er continue gewerkt aan zowel verbeteringen als aan nieuwe producten. Elk product, welke ontwikkeld is in het eigen laboratorium van AloeplusLanzarote heeft een unieke formule. Gecombineerd met de beste ingrediënten heeft dat voor AloeplusLanzarote geresulteerd in een zeer uitgebreide lijn met bijzondere producten voor dagelijks gebruik.

Niet alleen huidverzorgende producten vallen onder Body- & Facial Care. Ook diverse haar producten, zoals shampoo en conditioners evenals een de producten voor een goede mondverzorging zijn in deze mooie lijn te vinden.

Vinotherapie

Niet alleen in een goed restaurant vind je de bijzondere eigenschappen terug die in een druif verstopt zitten! Juist ook in onze reeks wijnproducten leer je bijzondere eigenschappen op een speciale manier kennen.

Vinotherapie heeft haar naam voornamelijk te danken aan de druivenpit. Dankzij de moderne technieken van tegenwoordig kan er op de meest natuurlijke wijze olie worden gewonnen vanuit de druivenpit. Waardevolle ingrediënten zijn verzameld en gecombineerd waardoor er een zeer interessante lijn met heilzame producten is ontstaan.

Verschillende treatments kunnen worden toegepast met deze mooie wijnproducten.

Vinotherapie heeft een liftende en verstevigende werking en de resultaten zijn al na enkele behandelingen zichtbaar!

 

Interessant? Deel het met je vrienden!