Me-Mover gezond bewegen!

Me-Mover voor gezond bewegen

De Me-Mover is een nieuw innovatief trainings- en revalidatietoestel

Wat hebben Aloe Vera producten en de Me-Mover gemeen? Nou niet veel, behalve dat het om gezondheid gaat! De Me-Mover is een step-apparaat die door een loopbeweging te maken aangedreven wordt met twee voetsteunen.  De Me-Mover zorgt voor een intensieve en optimale training voor het gehele lichaam op een leuke manier. Naast een bijzonder plezierige ervaring verbrandt je tegelijkertijd veel calorieën en dat is mooi meegenomen! De Me-Mover heeft een uniek systeem waarmee je 6 van de 8 belangrijkste spiergroepen ontwikkelt. Naast de spierversterkende werking train je ook je evenwicht en coördinatie waardoor je (romp)stabiliteit aanzienlijk verbeterd. 

Me-Mover voor gezond bewegen

Stabilisatie- en spierversterkende oefeningen zonder je gewrichten te belasten

De Me-Mover is een geweldig alternatief voor hardlopen maar ook als aanvullende training voor fietsers en skiers. Bij gebruik van de Me-Mover is in vergelijking met bijv. hardlopen, de belasting van de gewrichten (knieën, enkels en ruggengraat) veel lager!  De Me-Mover is door deze veel lagere belasting op de gewrichten perfect voor (top)sporters die aan het herstellen zijn van een blessure.

Gezond bewegen met de Me-Mover

Uit onderzoek is gebleken dat het trainen van met name de rompstabiliteit het risico op rugklachten aanzienlijk kan verkleinen. En ook zorgt het er meestal voor dat uw rugklachten niet meer terugkomen.

Zit het weer niet mee? Geen nood, de Me-Mover is ook verkrijgbaar met een speciaal ontworpen home trainer kit die het mogelijk maakt om ook binnen te trainen.

Me-Mover voor gezond bewegen

Ga voor meer informatie naar de

website van Me-Mover

 

 

 

Mocht je na het intensieve trainen met de Me-Mover last krijgen van spier en/of gewrichtspijn dan hebben we natuurlijk altijd nog de diverse soorten Aloe Vera Gel zoals Aloe Vera Xtra en Aloe Vera Relax Gel voor de optimale verzorging !

 

Veilig en snel online Aloe Vera producten kopen bij Aloeverakopen.com

Interessant? Deel het met je vrienden!