Aloe Vera Gel Xtra de Aloe Vera gel tegen spierpijn

Aloe Vera Gel Xtra is een nieuwe Aloe Vera gel tegen spierpijn in het algemeen van Aloeverakopen.com speciaal voor sporters en atleten die last hebben van spierpijn, vermoeide ledematen en/of peesontstekingen. Naast de vertrouwde Aloe Vera Relax Gel en de Aloe Vera Huid Gel heeft dit product een NOG betere werking bij spierpijn en vermoeide spieren. Ideaal bij sportmassage zowel preventief als na het sporten of welke fysieke inspanning dan ook.

Nieuw Aloe Vera Xtra van Aloeverakopen.com

Unieke samenstelling

Aloe Vera Gel Xtra van Aloeverakopen.com heeft een unieke samenstelling en is net zoals onze Aloe Vera Drank, de normale Aloe Vera Gel, de Creme met Slakkenslijm of Rozenbottel en meer producten, gebaseerd op de pure Aloe Vera uit Lanzarote. Verder bevat Gel Xtra :

  • Organisch silicium: bevat essentiële spoorelementen die het onderhoud van stevige en elastische spieren bevorderen. Het verzacht de pijn en helpt om de ongemakken van botziektes te bestrijden.
  • Wintergreen olie: Stimuleert en zorgt voor aangename warmte in de huid.
  • Calendula olie: Pijn verzachtend.
  • Arnica extract: Vochtinbrengend en regenererend. Het is ideaal om bloedcirculatie te activeren.
  • Harpagofito: Natuurlijke regenerator, bevordert de eliminatie van urinezuur, geschikt is voor behandeling van artritis en jicht
  • Kastanje uit India: Vermindert zwellingen en samentrekkend. Het heeft ontstekingsremmende en anti-oedeem eigenschappen, een van de beste remedies om de bloedsomloop te verbeteren.

Vandaar ook de naam Aloe Vera Gel Xtra, de gel in deze formule is sterker en werkt nog beter bij spieraandoeningen maar ook bij botontstekingen, reuma en jicht. Dus ook perfect voor ouderen.Aloe Vera Gel voor sporten, spier en bot ontstekingen van Aloeverakopen.com

Nieuwsgierig geworden? Ga naar onze Aloe Vera Webshop en bestel snel en veilig uw Aloe Vera Gel Xtra.

Veilig en snel online Aloe Vera producten kopen bij Aloeverakopen.com

 

 

Interessant? Deel het met je vrienden!