Hallo, welkom in mijn webwinkel Aloe+

Bedankt voor jouw bezoek in mijn webwinkel. Wat kan ik voor jou doen?

 

 

Omdat ik wil dat je je op je gemak voelt tijdens het winkelen, stel ik mezelf graag eerst even voor. Zo weet je wie ik ben, wat ik je te bieden heb en waar ik voor sta. Wanneer je eerst eens rustig rond wilt kijken is dat natuurlijk geen probleem… én heb je vragen? Stel ze dan gerust… zie contactgegevens onderaan.

Ik ben Patricia van den Bergh, een sportieve veertiger en heb door alle waardevolle jaren heen veel kennis en ervaring op mogen bouwen op het gebied van Totale WellBeing, Health & Vitality.

Als klein meisje werd ik al geboeid door de fijne werking die kleuren en geuren kunnen hebben, zo ook op het menselijke brein en al vroeg begon ik ermee te experimenteren. Zo lijkt het bijna vanzelfsprekend dat ik gekozen heb voor opleidingen als bijvoorbeeld natuurlijke geneeskunde, schoonheidsspecialisme, massage-, kleur-, hydro- & aromatherapie. Aanvullende opleidingen zoals sport & bewegen, psychologie en Ayurveda maakte voor mij de cirkel rond.

Prachtige ervaringen heb ik opgedaan bij een Internationaal cosmeticabedrijf, een vitality- & sport academy en tal van andere bedrijven in verschillende sectoren. Zo ook in mijn eigen praktijk waar ik zowel individuen als groepen begeleid en help om de kwaliteit van het leven te verhogen, te leren bewegen en blijven bewegen. “Balansschap” een programma wat ik heb ontwikkeld voor zowel particulieren als bedrijven en waar mentale en fysieke balans het centrum van het programma vormt, moest daarom ook worden uitgebracht. De reden hiervan zijn alle goede en blijvende resultaten die ik ermee heb geboekt.

Mede door mijn functie als docent bij het Internationale cosmeticabedrijf en een opleidingsinstituut, waar ik ook behandelingen ontwikkelde, heb ik geleerd en ervaren dat werkzame stoffen in een product natuurlijk belangrijk zijn, maar dat het ook belangrijk is dat de behandelingen erop afgestemd worden om tot de beste resultaten te komen.

Lange tijd heb ik gezocht naar producten waar ik in geloof en die bij mij passen. Belangrijk voor mij is dat het natuurlijke producten zijn, hoog van kwaliteit met eerlijke prijzen en een uitgebreide lijn met een mooie uitstraling. Dit vind ik terug in de producten van AloeplusLanzarote, een producent die maatschappelijk verantwoord is en zich ruimhartig inzet voor goede doelen.

De producten van AloeplusLanzarote & Biocreme bevatten bijzondere ingrediënten waar ik voor een groot deel al bekend mee was en goede ervaringen mee heb. Deze mooie, uitgebreide lijn maakt het mogelijk om in ieders behoefte te voorzien, voor jonger en ouder…

Dus ook voor de jeugd zijn er mooie producten. Het is belangrijk voor hen om goed advies te krijgen waarom, hoe en met wat zij zichzelf het beste kunnen verzorgen. Op de site vind je onder “Youth Specials” adviezen, tips & tops en wat de basis kan zijn voor een mooie- en gezonde leefstijl.

“A Fitter You” is ontwikkeld voor degenen die meer of beter willen bewegen en hulp kunnen gebruiken voor een goede start. De AloeplusLanzarote producten voor sporters hebben een zeer intensieve werking voor verschillende doeleinden zoals o.a. verkramping, kneuzingen, betere doorbloeding en nog veel meer. Onder “A Fitter you” vind je tips en adviezen die jou helpen de juiste stappen te zetten op weg naar een fitter bestaan.

“Met de beste zorg wil ik je adviseren en begeleiden, maar helemaal tevreden ben ik pas als jij dat ook bent”… 

Patricia 

Interessant? Deel het met je vrienden!