Aloe Vera Plant

 

De Aloe Vera plant is één van de oudste planten ter wereld en wordt al eeuwen verbouwd op de Canarische eilanden. Onze producent heeft een oude traditie weer opgepakt en is sinds 2007  bezig met het ontwikkelen van Aloe Vera producten. Er zijn ongeveer 400 verschillende soorten aloë planten wereldwijd gevonden in droge gebieden. Echter de Aloë Barbadensis Miller is de belangrijkste en al millennia lang erkend voor het hebben van  werkzame stoffen. De Aloe plant wordt  gebruikt om zijn natuurlijke, verzorgende en herstellende eigenschappen. Lichte (brand)wonden worden verzacht het ontspant de huid en is vocht herstellend. Aloe Vera ondersteunt zelfs bij huidvernieuwing.

Door wetenschap, innovatie en een zeer gemotiveerd team van onderzoekers worden de best mogelijke en meest zuivere Aloe Vera producten geleverd.

Waar komt Aloe Vera vandaan

pure Aloe Vera uit Lanzarote

Deze wonderbaarlijke plant wordt verbouwd op plantages in Lanzarote en de andere Canarische Eilanden. Aloe Vera is één van de beste geschenken uit de natuur door de bewezen gezondheidsvoordelen afkomstig van de gel uit de binnenkant van de bladeren. Het met zorg telen van Aloe planten in het best mogelijke klimaat, garandeert dat u de beste producten krijgt. Van plant tot product, speciaal ontwikkeld voor ons welzijn… Total Health & Vitality! Met de perfecte balans van grond, de ideale temperatuur en de juiste hoeveelheid neerslag worden er de beste Aloe planten van de hoogste kwaliteit verbouwd.

Aloe Vera plant kopen en zelf verzorgen?

Aloe Vera instituut voor de Aloe Vera plant uit lanzarote aloeverakopen.com

Nee dit wordt al gedaan voor u en wel op een natuurlijke wijze! Het hooghouden van de beste kwaliteit begint bij het begin, namelijk de plantage zelf. Gezonde planten groeien in een gezond milieu. Op deze plantages worden loslopende geiten gebruikt om zo natuurlijk mogelijk onkruid te bestrijden en om natuurlijke mest te krijgen. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om een zeer goed gewas te verbouwen zonder dat de gezondheid van de Aloe Vera planten of het milieu wordt aangetast. Bij het oogsten en verwerken van de Aloe Vera planten wordt de wetenschap gebruikt om zo vers en krachtig mogelijke producten te verkrijgen. Aloe Vera is een prachtig product van de natuur en de wetenschappers van Aloe plus Lanzarote zijn gespecialiseerd om zoveel mogelijk de complete potentiële kracht te behouden en benutten.

Alleen het beste is goed genoeg

Het beste resultaat bij het inspecteren en verwerken van deze planten wordt bereikt door verwerking met de hand. Moderne en geavanceerde verwerkingsmethoden maken het mogelijk om de pas geoogste Aloe al binnen een paar uur te verwerken! Grondstoffen kunnen tot op 500% variëren op basis van de manier van oogsten, het klimaat, het seizoen en de manier van opslaan.

Om deze variabelen te minimaliseren en de kwaliteit van de Aloe producten veilig te stellen worden binnen een paar uur na het steken, de bladeren al verwerkt. Zo verkrijgt men de meest pure en verse Aloe producten zoals het is bedoeld, met al zijn herstellende eigenschappen.

AloePlus Lanzarote is gecertificeerd bij het onafhankelijke keuringsinstituut IASC:

certified-iasc-logo

Zelf ervaren? Kijk wat wij voor u hebben in onzwebshop !

 

Interessant? Deel het met je vrienden!