Aloe Vera Plant

De Aloe Vera plant is één van de oudste planten ter wereld en wordt al eeuwen verbouwd op Lanzarote, een van de Canarische eilanden. Aloe Vera Lanzarote heeft een oude traditie weer opgepakt en is sinds 2007  bezig met het ontwikkelen van Aloe Vera producten, eerst voor de lokale en toeristische markt en nu ook voor de Internationale markt. Er zijn ongeveer 400 verschillende soorten aloë planten wereldwijd gevonden in droge gebieden maar Aloë Barbadensis Miller is een naam die het waard is om te onthouden! Elk van deze soorten is heilzaam op zijn eigen manier maar er is er maar één die al millenia lang is erkend voor het hebben van een weldadige werking namelijk de Aloë Barbadensis Miller. De Aloe Vera plant wordt  gebruikt om zijn natuurlijke verzorgende, verkoelende en vochtinbrengende eigenschappen. Lichte (brand)wonden worden verzacht, ontspant de huid en is vochtinbrengend. Aloe Vera ondersteunt de huid zelfs bij natuurlijke functies voor huidvernieuwing. Door wetenschap, innovatie en een zeer gemotiveerd team van onderzoekers levert Aloeplus Lanzarote de best mogelijke en meest zuivere Aloe Vera aan haar klanten. Een Aloe Vera plant kopen en deze Aloe Vera plant verzorgen is absoluut niet nodig want Aloeverakopen.com heeft de beste Aloe Vera producten kant en klaar! Dit in nauwe samenwerking met haar leverancier Aloeplus Lanzarote.

Aloe Vera producten uit Lanzarote koop je bij aloeverakopen.com

Waar komt onze Aloe Vera vandaan

pure Aloe Vera van de Aloe Vera plant uit Lanzarote Aloeverakopen.com

De Aloe Vera uit lanzarote wordt verbouwd op plantages in Lanzarote en de andere Canarische Eilanden. De Aloe Vera wordt zorgvuldig geteeld en gecultiveerd, en heeft gegarandeerd de hoogste plantkwaliteit. Aloe is één van de beste geschenken uit de natuur door de bewezen gezondheidsvoordelen afkomstig van de gel uit de binnenkant van de bladeren. Het met zorg telen van Aloe Vera in het best mogelijke klimaat garandeert dat u de beste producten krijgt. Van plant tot product, speciaal voor het welzijn van onze klanten! Met de perfecte balans van grond, de ideale temperatuur en precies de juiste hoeveelheid neerslag verbouwen we Aloe planten van de hoogste kwaliteit.

Is zelf een Aloe Vera plant kopen en Aloe Vera plant verzorgen nodig?

Aloe Vera instituut voor de Aloe Vera plant uit lanzarote aloeverakopen.com

Nee dit doen wij al voor u op natuurlijke wijze! Het hooghouden van de beste kwaliteit begint bij het begin, namelijk de plantage zelf. Gezonde planten groeien in een gezond milieu. Bij onze plantages gebruiken we loslopende geiten om zo natuurlijk mogelijk onkruid te bestrijden en om natuurlijke mest te krijgen. Hierdoor is het mogelijk om een zeer goed gewas te verbouwen zonder dat we de gezondheid van de Aloe Vera of het milieu hoeven aan te tasten. Bij het oogsten en verwerken van Aloe Vera gebruiken we de wetenschap om zo vers en krachtig mogelijke producten te verkrijgen. Aloe Vera is een prachtig product van de natuur en onze wetenschappers zijn gespecialiseerd om zoveel mogelijk de complete potentiële kracht te behouden en benutten.

Aloe Vera producten uit Lanzarote koop je bij aloeverakopen.com

Alleen de beste Aloe Vera plant is goed genoeg

Het beste resultaat van het inspecteren en het verwerken van onze Aloe Vera wordt bereikt door verwerking met de hand. Onze moderne en geavanceerde verwerkingsmethoden maken het mogelijk om de pas geoogste Aloe Vera al binnen een paar uur te verwerken! Grondstoffen kunnen tot op 500% variëren op basis van de manier van oogsten, het klimaat, het seizoen en de manier van opslaan. Om deze variabelen te minimaliseren en de kwaliteit van onze Aloe Vera veilig te stellen worden binnen een paar uur na het steken de bladeren verwerkt. Zo krijgt u de puurste en meest verse Aloe Vera producten zoals het is bedoeld, met al zijn helende krachten. AloePlus Lanzarote is gecertificeerd bij het onafhankelijke keuringsinstituut IASC:

certified-iasc-logo

Nieuwsgierig? Ga dan direct naar onze webshop !

Veilig en snel online Aloe Vera producten kopen bij Aloeverakopen.com

Interessant product? Deel het met je vrienden!