Over Aloe Vera

Aloe Vera Plant

Over Aloe Vera van Aloeverakopen.com

De Aloe Vera plant is één van de oudste planten ter wereld en wordt al eeuwen verbouwd op de Canarische eilanden. Onze producent heeft een oude traditie weer opgepakt en is sinds 2007  bezig met het ontwikkelen van Aloe Vera producten. Er zijn ongeveer 400 verschillende soorten aloë planten wereldwijd gevonden in droge gebieden. Echter de Aloë Barbadensis Miller is de belangrijkste en al millennia lang erkend voor het hebben van een weldadige werking. De Aloe plant wordt  gebruikt om zijn natuurlijke verzorgende, verkoelende en vochtinbrengende eigenschappen. Lichte (brand)wonden worden verzacht, ontspant de huid en is vochtinbrengend. Aloe Vera ondersteunt de huid zelfs bij natuurlijke functies voor huidvernieuwing. Door wetenschap, innovatie en een zeer gemotiveerd team van onderzoekers leveren we de best mogelijke en meest zuivere Aloe Vera producten. Een Aloe Vera plant kopen en deze verzorgen is absoluut niet meer nodig! Immers Aloeverakopen.com levert u de beste Aloe Vera producten.

Waar komt onze Aloe Vera vandaan

pure Aloe Vera uit Lanzarote

Deze wonderbaarlijke plant wordt verbouwd op plantages in Lanzarote en de andere Canarische Eilanden. Aloevera is één van de beste geschenken uit de natuur door de bewezen gezondheidsvoordelen afkomstig van de gel uit de binnenkant van de bladeren. Het met zorg telen van Aloe planten in het best mogelijke klimaat, garandeert dat u de beste producten krijgt. Van plant tot product, speciaal voor het welzijn van onze klanten! Met de perfecte balans van grond, de ideale temperatuur en de juiste hoeveelheid neerslag verbouwen we Aloe planten van de hoogste kwaliteit.

Is zelf een Aloe Vera plant kopen en verzorgen nu echt nodig?

Aloe Vera instituut voor de Aloe Vera plant uit lanzarote aloeverakopen.com

Nee dit doen wij al voor u en wel op een natuurlijke wijze! Het hooghouden van de beste kwaliteit begint bij het begin, namelijk de plantage zelf. Gezonde planten groeien in een gezond milieu. Bij onze plantages gebruiken we loslopende geiten om zo natuurlijk mogelijk onkruid te bestrijden en om natuurlijke mest te krijgen. Hierdoor is het mogelijk om een zeer goed gewas te verbouwen zonder dat we de gezondheid van de Aloe planten of het milieu hoeven aan te tasten. Bij het oogsten en verwerken van de Aloevera planten gebruiken we de wetenschap om zo vers en krachtig mogelijke producten te verkrijgen. Aloe Vera is een prachtig product van de natuur en onze wetenschappers zijn gespecialiseerd om zoveel mogelijk de complete potentiële kracht te behouden en benutten.

Alleen de beste Aloe Vera plant is goed genoeg

Het beste resultaat bij het inspecteren en verwerken van onze planten wordt bereikt door verwerking met de hand. Onze moderne en geavanceerde verwerkingsmethoden maken het mogelijk om de pas geoogste Aloe al binnen een paar uur te verwerken! Grondstoffen kunnen tot op 500% variëren op basis van de manier van oogsten, het klimaat, het seizoen en de manier van opslaan. Om deze variabelen te minimaliseren en de kwaliteit van onze Aloe producten veilig te stellen worden binnen een paar uur na het steken, de bladeren al verwerkt. Zo krijgt u de meest pure en verse Aloe producten zoals het is bedoeld, met al zijn helende krachten. AloePlus Lanzarote is gecertificeerd bij het onafhankelijke keuringsinstituut IASC:

certified-iasc-logo

Nieuwsgierig? Ga dan direct naar onze webshop !

Veilig en snel online Aloe Vera producten kopen bij Aloeverakopen.com

Interessant? Deel het met je vrienden!