Aloe Vera Gel Aloe Vera Gel verpakkingen bij Aloeverakopen.com

Onze pure Aloe Vera Gel of ook wel Aloe Vera Gelly genoemd, is door het speciale procedé net zo heilzaam als de verse en pure Gel direct van de Aloe plant. Brengen de pure Aloe Gel ruim aan op bijvoorbeeld schaaf en brandwonden, eczeem, huidaandoeningen, huid irritaties en beschadigingen. Hierdoor genezen deze wonden en wondjes verrassend snel en mooi. De prikkelende werking van de natuurlijke voedingsstoffen versnellen de genezing en is duidelijk voelbaar op een verse wond of huidirritatie.

Waarom pure Aloe Vera Gel ?

Aloe Vera plant pure aloe vera gel kopen bij Aloeverakopen.com

Pure Aloe Vera Gel is de smeerbare vorm van de gestabiliseerde en pure Aloe Vera. Deze wordt  verkregen door middel van een gepatenteerde proces uit de Aloe plant en is ideaal voor heel veel toepassingen. Het wordt niet voor niets al duizenden jaren de wonderplant genoemd! De Aloe plant is echt een bron van heling en ondersteuning bij tal van vervelenden kwalen en huidaandoeningen.

De eigenschappen van Aloe Vera

De AloeVera Gel herstelt alle wondjes 2 tot 3 keer sneller. Zoals snijwonden, schaafwonden, brandwonden etc. Uiteraard altijd eerst even het vuil verwijderen voordat je de Aloe Gel aanbrengt! Onze pure Gel heeft de eigenschap diep in de huid door te dringen en begint van binnen uit met genezen en herstellen. Daarna trekt de huid weer samen zodra het genezingsproces is voltooid.

Als je AloeVera Gelly inneemt blijft deze wat langer in de mond en de keel dan de Aloe Vera Drank. Dus bij uitstek geschikt voor teruggetrokken tandvlees ( in combinatie met Aloe tandpasta en Aloe Mondwater ) en genezing van mondaften en andere wondjes in de mond, neus en rond de lippen.

Aloe Vera Gel en sportenAloe Vera Gel voor sporten, spier en bot ontstekingen van Aloeverakopen.com

U kunt diverse soorten Aloe Gel kopen in onze webshop maar wist u dat we ook specifieke Gel hebben voor het verlichten en genezen van spierpijn, bot en peesontstekingen, reuma en jicht? Neem Aloe Vera Gel Xtra bijvoorbeeld, bij uitstek geschikt  voor sportmassage zowel preventief als na het sporten. Onze Gel Xtra werkt snel en effectief dus perfect voor sporters, atleten en iedereen na (overmatige) fysieke inspanningen.  Ook onze Aloe Vera Huid Gel en Relax Gel voor huidbeschadigingen, huid irritaties en vermoeide ledematen. Ook zeer geschikt voor ouderen met pijnlijke spieren en pees en bot aandoeningen.

Aloe Vera producten kopen

De AloeVera plant is een natuurlijk hulpmiddel bij het genezen en verlichten van lichamelijke klachten en de diverse Aloe producten zouden eigenlijk in geen enkel medicijnkastje of sporttas mogen ontbreken. Er bestaat geen plant met meer voordelen dan de Aloe Vera Plant, eens gewend aan het gebruik en u wil niet meer zonder.

 

Aloe Vera kopen? Direct naar webshop van Aloeverakopen.com

Interessant? Deel het met je vrienden!