Wat is Vinotherapie?

Vinotherapie producten met Aloe Vera van Aloeverakopen.com

Wat is Vinotherapie? Dat Druiven goed zijn voor de gezondheid is al langer bekend maar Vinotherapie is betrekkelijk nieuw. Als drank natuurlijk maar zeker als bron voor kalium en polyfenol. Naast het eindproduct, de wijn, zijn ook de schil, de pit en de olie, rijk aan o.a. polyfenol. Polyfenol heet ontstekingsremmende eigenschappen en neutraliseert de werking van vrije radicalen door de anti-oxidanten. Naast polyfenol zijn er nog: Resveratrol, afkomstig uit de wijnstokken, een wondermiddel tegen veroudering en Natuurlijke molecule viniferine, een krachtig antirimpel middel.

Aloe Vera Wijn anti aging creme van Aloeverakopen.com

Bij Vinotherapie komen de goede eigenschappen van de druif  pas echt naar voren. De geneeskrachtige werking van druiven en de bestanddelen, waren 1000 jaar geleden al bekend en is inmiddels ook wetenschappelijk aangetoond. Bij vinotherapie worden de druivenpitten uitgeperst omdat er in druivenpitten ongelooflijk krachtige antioxidanten en kankerwerende stoffen in zitten. Bewerkte druivenpit olie is uitermate geschikt om in schoonheidsmiddelen te verwerken. In de afgelopen jaren heeft Vinotherapie zich ontwikkeld en dat is terug te vinden in o.a. huidverzorgingsproducten en behandelingen. Hierbij worden met name de specifieke eigenschappen van de druif toegepast zoals druivenolie dat zich onderscheid van andere oliën door zeer snel in de huid te trekken en mede hierdoor een liftend effect teweeg brengt. Dit wordt ook wel een natuurlijke facelift genoemd.

 

Aloe Vera Vinotherapie van Aloeverakopen.com

Druiven, druivenolie en druivenpitten

De verzorgende en vitaliserende werking van de druiven wordt ook toegepast bij verschillende Vinotherapie huidverzorgings producten van Aloeverakopen.com. De liftende werking van druivenolie vind je terug in diverse crémes, maar ook de verzachtende en verzorgende werking met name om rimpels en veroudering van de huid tegen te gaan.

Kijk snel in onze webshop voor Vinotherapie producten al dan niet in combinatie met de pure Aloe Vera eveneens uit Lanzarote voor een gezonde levensstijl en natuurlijk om er langer jong uit te zien.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan nu naar onze Webshop.

Veilig en snel online Aloe Vera producten kopen bij Aloeverakopen.com

 

 

Interessant? Deel het met je vrienden!